Voor Wie?

Massagetherapie:
Als natuurgeneeskundig therapeut geef ik aan volwassenen en kinderen holistische massages. Bijvoorbeeld bij de volgende klachten:

Zwangerschapsmassages:
Vanaf 3 maanden zwangerschap. Ik heb hiervoor indien nodig een speciale massagetafel met uitsparingen, zodat je comfortabel in buikligging gemasseerd kunt worden.


Massage bij kanker
:

Deze massages zijn voornamelijk gericht op ontspanning. Dit werkt ondersteunend  vóór, tijdens en na behandeling in het ziekenhuis. Massage zorgt niet voor genezing maar kan de kwaliteit van leven verbeteren. Door de massage herstelt het contact met het lichaam en ervaren mensen dat het lichaam prettig kan aanvoelen. Omdat het lichaam door de behandelingen in het ziekenhuis en de medicatie al hard moet werken pas ik de duur en de intensiteit van de massages per cliënt aan.
Ik ben in het bezit van het certificaat Massage bij Kanker, gevolgd bij Helder & Kadira. Voor uitgebreide informatie kijk op www.massagebijkanker.nl


voor wie(1) voor wie(2)

Vanuit ontspanning kun je nieuwe stappen zetten. De eerste stap hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt ook eerst ter kennismaking komen. Van daaruit kun je kijken of je verder wilt gaan.

haiku