Werkwijze

Wat kan je verwachten?

De eerste behandeling duurt anderhalf uur.

In het eerste half uur is er een intakegesprek waarin naast het bespreken van de klacht een medische/sociale vragenlijst wordt ingevuld. Het resterende uur is voor de massage en een kort nagesprek.

De tweede en volgende behandelingen duren vijf kwartier.

Hierin is ruimte voor een kort voorgesprek, de massage van een uur en een kort nagesprek.


Afhankelijk van de klacht stel ik een behandeling voor en leg dit vanuit de holistische visie aan je uit. Hierbij maak ik een keuze uit of een combinatie van:

Wat deze technieken inhouden kun je vinden bij TECHNIEKEN.


MASSAGE BIJ KANKER

Deze ontspanningsmassages zijn gericht op ondersteuning tijdens het herstelproces van de behandelingen die iemand met kanker krijgt, of heeft gekregen, in het ziekenhuis.
Door de rustige, zachte strijkingen kan de cliƫnt zich makkelijker overgeven aan ontspanning en doorstroming van energie. De positieve aandacht en aanraking geeft het lichaam de kans om op een andere manier te ervaren dan tijdens het medische circuit van een ziekenhuis.
Tijdens de eerste afspraak is er een uitgebreid intakegesprek waarin we bespreken welke behandelingen u (gehad) heeft en wat uw huidige klachten en wensen zijn. Aan de hand hiervan kijken we welke massage passend is en bekijken we per keer hoe het met u gaat, hoe uw energie is en hoe u zich voelt.

 

massage haiku